Käyttäjätunnuksen hakeminen 2020

Urheilusukeltajien verkkosivustossa on julkinen puoli ja jäsenten puoli. Julkinen puoli näkyy kaikille kaikille. Jäsenten materiaalin pääset näkemään ainoastaan, jos sinulla on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja olet kirjautunut järjestelmään sen avulla. 


Käyttäjätunnus on sama kuin jäsenen jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite.  Tällä sivustolla käyttäjätunnus on aina sidoksissa jäsenyyteen, myöskin junnujen osalta. Jos jäsen on lapsi, niin hänen sähköpostiosoitteekseen kannattaa laittaa vanhemman mailisoite ja sitten tehdä verkkosivuston käyttäjätunnus sen mukaisesti. Vanhempi siis edustaa lastaan järjestelmässä.


Yhdellä mailiosoitteella voi olla vain yksi verkkotunnus. Jos perheellä on useita lapsia, joiden kohdalla on sama vanhemman mailiosoite, niin vanhempi hoitaa verkossa asiat saman verkkotunnuksen avulla.


Verkkotunnuksen luonti

  1. Klikkaa Kirjaudu sivustolle (Sign In) nappia sivuston oikeassa yläkulmassa.

  2. Syötä jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi sopivaan kenttään.

  3. Klikkaa "Unohtunut salasana".

  4. Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi kirjoittamalla se uudelleen ja klikkaa "VAHVISTA".

  5. Järjestelmä tarkistaa jäsenyytesi jäsenrekisterissä ja mailaa sinulle ohjeet salalauseen (salasanan) resetointiin. Tämä toimii myös jatkossa, jos unohdat salasanasi.

Kun olet saanut verkkkotunnuksen kuntoon, käy tarkistamassa yhteys- ja kansalaisuustietosi Omat tiedot osiossa (rintakuva silhuetti oikealla ylhäällä). Laita kansalaisuustieto kuntoon, jos haluat olla mukana seuran suoja-aluelupahakemuksissa.


Älä käytä samaa salalausetta kuin jollain muulla sivustolla. Hyvässä salalauseessa on n. 20 merkkiä, pieniä ja suuria kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Lisäksi se on helppo muistaa jonkin ovelan muistisäännön avulla.


Jos olet unohtanut seuran jäsenrekisterissä olevan mailiosoitteesi, kysele sitä erikseen jäsenrekisterin hoitajalta (jasenrekisteri (atta) urheilusukeltajat.fi).