Jäseneksi urheilusukeltajiin?

Hyvää seuraa

Seurassa on mukavampi ja turvallisempi harrastaa kuin yksin. Muilta seuralaisilta saa neuvoja ja opastusta kysymällä, ja lisäksi seura järjestää kaikentasoista sukelluskoulutusta, alkeiskursseista erikoiskursseihin.

Säästöä

Seurassa sukeltaminen on edullista. Seuran jäsenenä olet oikeutettu jäsenhintaisiin sukellusretkiin sekä seuran uimahallivuoroihin. Seuralla on paljon kalustoa, joihin sinulla on jäsenenä käyttöoikeus. 

Sukeltajaliiton jäsenyys

Liiton jäsenetuihin kuuluu mm. Sukeltajalehti ja Sukeltajan vakuutukset. Liiton jäsenenä olet samalla valtakunnallisen tiedotuksen ja edunvalvonnan piirissä.

Clarico-3 Columans Style 1

Täysjäsenyys

Täysjäsenyys on normaali aikuisjäsenyys. Jäsenmaksuun kuuluu Urheilusukeltajat ry:n jäsenyys jäsenetuineen, sekä Sukeltajaliiton jäsenyys.


Täysjäsenen jäsenmaksu on 88 €/vuosi sekä uuden jäsenen liittymismaksu 70 €

Clarico-3 Columans Style 1

Perheenjäsenyys

Perheenjäseneksi voi hakea, jos kanssasi samassa taloudessa asuu jo yksi täysjäsen, eli aikuisen täyttä jäsenmaksua maksava jäsen. Perheenjäsenellä on kaikki samat jäsenedut kuin täysjäsenellä.


Perheenjäsenen jäsenmaksu on 51 €/vuosi.

Clarico-3 Columans Style 1

Nuorisojäsenyys

Nuorisojäsenillä on alennettu jäsenmaksu, mutta samat jäsenedut kuin täysjäsenellä. Nuorisojäseniä on kahta ikäluokkaa, Nuorisojäsenet (v. 2006-2013 syntyneet) ja Kuuttijäsenet (v. 2014-2020 syntyneet).


Nuorisojäsenen jäsenmaksu on 40 €/vuosi, ja Kuuttijäsenen 22 €/vuosi.