Hallivuorot

Seuramme jäsenet voivat hakea vesiliikuntakorttia, jolla pääsee Liikuntaviraston hallien seuramme vuoroille. Uutta korttia tai uimakautta voi hakea tästä linkistä. Kortteja ja kausia tilataan elokuussa ja tammikuussa talvikautta varten ja huhti-toukokuun aikana kesäkautta varten. Vesiliikuntakorttipohjan saa ostaa uimahallin kassalta, jolloin kassa tarkistaa henkilöllisyyden.  


Ohjatuissa ryhmissä harjoittelevat lapset ja nuoret sekä heidän ohjaajansa pääsevät vuoroille seuran hankkimalla uimakaudella, mutta vesiliikuntakorttipohja pitää ostaa itse kassalta. Talven ja kesän hallivuorot löytyvät kalenterista. 


Lisätietoja saa yleis@urheilusukeltajat.fi.


Kesän harjoitteluvuorot 2019


Uimastadionin ja Kumpulan maauimalan hyppyaltaat ovat sukeltajien käytettävissä jälleen kesällä 2019. Allasvuoroja on kahtena päivänä viikossa, joten mahdollisuudet sukellusharjoitteluun, uimiseen ja varustetestailuun ovat hyvät. Myös uintiradoilla uiminen on mahdollista yleisövuoron aikana tai sen päätyttyä, mutta tähän tulee kysyä lupa allasvalvojalta. Allasvuoroille tulee saapua ennen kassan sulkeutumista. Vuoroille pääsee tilaamalla hallikortin seuran sivulta.  Vuoden uimakausi on 50 e vanhalle hallikortille ladattuna. Vesiliikuntakorttipohjia saa ostettua kassalta.


Uimastadion

Keskiviikkoisin klo 19:00 – 21:00

Uimastadionin allasvuorot alkavat 15.5.2019  ja päättyvät syksyllä 28.8.2019.


Kumpulan maauimala 

Maanantaisin klo 20:00 - 21.00

Kumpulan maauimalan allasvuorot alkavat 27.5.2018 ja päättyvät 19.8.2018.

Huom! Kellonajat ovat muuttuneet. Viime vuodesta poiketen allasaikamme alkaa vasta klo 20.00. Sisään halliin ja saunomaan pääsee luonnolisesti jo aikaisemmin.

Talven harjoitteluvuorot 2019-2020


Hallivuorot on myönnetty ajalle 3.9.2019-31.5.2020.

Kalenterista tarkastamalla löydät poikkeukset allaoleviin aikoihin.


Haa, toistaiseksi olemme ainoa vuoroja anonut seura, joten Itiksessä tuntemattomia kanssasukeltajia voi pyytää maksamaan jäsenmaksun :). Hallikortti oikeuttaa ti ja to Itiksen vuoroille parantamaan kuntoa, räpyläuintitekniikkaa ja muita lajiimme liittyviä tekniikoita. Jos osut uimaan yhtä aikaa kurssin tai junnutoiminnan kanssa, annathan osallistujille oppimisrauhan.


Hallivuorot


TIISTAI, Itäkeskus klo 20-21.30.

Yleinen harjoitusvuoro. Osa radoista varattu nuorisotoiminnalle ja ajoittain on myös laitesukelluskoulutusta. Sisään vuorolle voi mennä 30 minuuttia ennen vuoron alkua peseytämään ja pukeutumaan. Hallista tulee poistua vuoron päättyessä ja hallin sulkeutuessa. Tapahtumakalenterissa on merkintä, jos vuorolla on jäsenille esim. uintitekniikkakoulutusta. 


TORSTAI, Itäkeskus klo 20-21.30.

Yleinen harjoitusvuoro. Suurin osa radoista varattu nuorisotoiminnalle. Ajoittain on myös laitesukelluskoulutusta. Nuorisotoiminta ja koulutus etusijalla, muut sukeltajat harjoittelevet näiden ehdoilla. Sisään vuorolle voi mennä 30 minuuttia ennen vuoron alkua peseytämään ja pukeutumaan. Hallista tulee poistua vuoron päättyessä ja hallin sulkeutuessa.


TIISTAI, Pirkkola klo 21:00-22.30.

Yleinen harjoitusvuoro. Syvä pääty varattu Uppopalloilijoille. Sisään vuorolle voi mennä 30 minuuttia ennen vuoron alkua peseytämään ja pukeutumaan. Hallista tulee poistua vuoron päättyessä ja hallin sulkeutuessa.


SUNNUNTAI, Pirkkola klo 20-22.00.

Yleinen harjoitusvuoro. Syväpääty varattu pääsääntöisesti Uppopalloilijoille. Sisään vuorolle voi mennä 30 minuuttia ennen vuoron alkua peseytämään ja pukeutumaan. Hallista tulee poistua vuoron päättyessä ja hallin sulkeutuessa.